Concursuri la şcolile de poliţie din ţară. A început perioada de înscrieri

Prahovenii interesaţi de o carieră în Poliţie pot depune până la finalul acestei luni, la sediul IPJ din Ploieşti, cereri de înscriere atât pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina, cât şi pentru unităţile de formare din Cluj-Napoca şi Oradea. Dosarele se vor putea depune tot la sediul Inspectoratului, până pe 10 martie, a anunţat Poliţia Prahova într-un comunicat de presă transmis miercuri.

Inspectoratul de Poliție Judeţean Prahova, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară până pe 28 februarie 2021 (inclusiv) activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admitere pentru învățământul postliceal, care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (sesiunea februarie-martie 2021).

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova recrutează candidaţi la concursul de admitere la:
- Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina;
- Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca;
- Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.
Toți cei care își doresc o carieră în poliție și care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie - 28 februarie a.c., zilnic (inclusiv sâmbăta și duminica), între orele 09:00-15:00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliţie Prahova, situat în municipiul Ploiești, str.Vasile Lupu, nr. 60, județul Prahova - Serviciul Resurse Umane. Dosarele în volum complet se vor depune până la data de 10 martie a.c. (inclusiv), până cel târziu la orele 16:00, la sediul IPJ Prahova - Serviciul Resurse Umane. Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul Poliţiei Române.

Activitățile de recutare se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilite la nivel național, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, astfel încât candidații se vor prezenta la înscriere /cu ocazia depunerii dosarului, având mască/mănuși de unică folosință și pix/stilou de culoare albastră, se mai arată în comunicat.

brau muntenesc

vkp

rosal

 GARDENIX Telegrama