Mai mulți parlamentari propun ca bunicii să beneficieze de indemnizație pentru creșterea nepoțeilor. Inițiativa, semnată și de un deputat de Prahova

Un proiect legislativ depus luni la Senat de parlamentari PNL, PMP și independenți propune modificarea și completarea ordonanței referitoare la acordarea concediului și indemnizației de creștere a copilului, în sensul introducerii unor prevederi care să permită plata unor sume către bunicii care se ocupă de creșterea nepoțeilor, în locul părinților.

Prospectul vaccinului Moderna, publicat în limba română. Care sunt cele mai posibile reacții adverse

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) a publicat, miercuri, prospectul celui de-al doilea vaccin anti- Covid livrat în România, cel de la Moderna. 14.000 de doze din acest ser au ajuns deja în țara noastră.

Recursul compensatoriu a scos din închisoare 18.849 de infractori. 1.300 dintre ei s-au întors deja după gratii

Cifrele furnizare de Administrația Națională a Penitenciarelor Autoritățile arată că, în perioada  19.10.2017 - 21.06.2019, 18.849 de persoane au beneficiat de recursul compensatoriu. Printre cei care au ieșit mai devreme din închisoare se numără 840 de persoane condamnate pentru omor și 73 care au comis omor calificat, 643 de tâlhari și 1.460 de persoane condamnate pentru tâlhărie calificată, 566 de violatori și 278 de traficanți de persoane de minori.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate