Ploieștean dispărut în Istanbul, la intrarea Palatului Topkapi. Familia face un apel disperat

Salvatore Popescu, de 51 de ani, din Ploiești , a dispărut din data de 30 august 2018 , în jurul orei 13.30, de la intrarea interioară a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia. Acesta se afla împreuna cu soţia şi fiica sa, cu un grup organizat de turişti români care a plecat din Ploieşti, cu autocarul, într-o excursie în Istanbul, în perioada  29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos şi nu suferea de vreo afecţiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunţe sau să nu îşi mai amintească.

Găsiţi mai multe detalii pe Telegrama.ro!

Atac armat în Suedia. Cinci suporteri ai naționalei de fotbal au fost împuşcați

Un atac armat a avut loc în centrul oraşului suedez Malmo. Cel puţin cinci persoane au fost rănite de un suspect care a tras cu o armă automată, scrie presa locală.

Atacul a avut loc în timp ce sute de oameni sărbătoreau victoria Suediei în faţa Coreei de Sud la Cupa Mondială la fotbal care se desfăşoară în Rusia, relatează Digi 24. Suspectul a fugit imediat după comiterea atacului şi este căutat de forţele de ordine. Traficul în zona din Malmo unde au avut

Europa, afectată de fenomene extreme. Atenționare de călătorie pentru Bulgaria, din cauza CODULUI ROȘU de ninsori și viscol

Potrivit datelor transmise de Institutul local de Meteorologie și Hidrologie din Bulgaria, inclusiv către autoritățile române, în perioada 26 – 27 februarie 2018 întreg teritoriul R. Bulgaria va fi afectat de căderi însemnate de precipitații sub formă de ninsoare, însoțite de vânt puternic și temperaturi scăzute și au fost emise următoarele coduri:

> Cod roșu pentru căderi de precipitații sub formă de ninsoare și vânt puternic în

VIDEO | Femeie din Indonezia, înghițită de un piton uriaș

O femeie de 54 de ani din Indonezia a fost înghițită de un piton, la nici un kilometru de casă. Este pentru a doua oară în puțin peste un an când un șarpe atacă, omoară și înghite un om în această țară.

Wa Tiba a ieșit din locuința pe care o deținea în insula Muna pentru o vizită la lanul de porumb pe care îl semănase la nici un kilometru de casă, scrie Washington Post, care citează Jakarta Post. Locul unde se află lanul de porumb este

Explozie de amploare în oraşul Damasc. Suspiciuni legate de comiterea unui atentat sinucigaş

O explozie a avut loc luni după-amiază în capitala Siriei, Damasc.Cel puţin zece persoane au fost ucise în dublul atentat sinucigaş produs luni în capitala Siriei, Damasc, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate siriene. Explozia a avut loc în cartierul Al-Midan, situat în partea sudică a oraşului Damasc.

Potrivit unor surse citate de postul tv Al-Mayadeen, două atentate sinucigaşe comise de patru terorişti au vizat o secţie de poliţie. Cel puţin zece

Pagina 1 din 2

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate