Deputatul Cătălina Bozianu, despre ajutorul de stat pentru agricultori: Este domeniul care poate salva economia

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a anunţat că a votat favorabil propunerea legislativă de acordare a unui ajutor de stat pentru producătorii agricoli, argumentând că agricultura reprezintă un "domeniu strategic", care ar putea salva economia ţării în actualul context de criză. Proiectul vine în contextul în care, pe lângă pandemia de coronavirus şi criza economică aferentă, agricultura e lovită şi din cauza unei secete profunde care s-a manifestat în primele luni ale acestui an.

Cătălina Bozianu: Românii s-au comportat rațional pe perioada stării de urgenţă. Marile excese le-au făcut cei care dădeau amenzi în stânga și-n dreapta

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a lansat public un apel către Executiv şi autorităţile cu atribuţii în criza COVID-19, solicitând renunţarea la "comunicarea autoritar-agresivă" şi schimbarea modului de a-i trata pe români în această criză.

Trei zile fără restricții în România după ce se ridică starea de urgență. Ce planuri are Guvernul

Pe 15 mai expiră starea de urgență însă nu există în prezent un act legislativ care să mențină restricțiile pentru români specifice epidemiei de coronavirus până la intrarea în vigoare a legii privind starea de alertă. Trecerea de la starea de urgență la starea de alertă se face printr-un nou proiect de lege care de această dată trebuie aprobat în Parlament la propunerea Guvernului.

Deputatul Cătălina Bozianu cere măsuri economice urgente pentru sectorul HORECA

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, i-a adresat joi o interpelare ministrului Economiei, Virgil-Daniel Popescu, solicitând măsuri urgente pentru societăţile din domeniul hotelier şi alimentaţie publică, amintind că acestea sunt puternic afectate pe timp de pandemie şi avertizând că, în lipsa unei intervenţii prompte a Executivului, multe firme riscă falimentul.

brau muntenesc

vkp

rosal