VIDEO | Cătălina Bozianu şi-a depus candidatura la Consiliul Judeţean Prahova: "PMP nu se ascunde după alianţe politice toxice"

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, şi-a depus luni candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Cu aceeaşi ocazie, reprezentanţii formaţiunii au depus semnăturile de susţinere şi lista de candidaturi şi pentru posturile de consilieri judeţeni. La ieşirea de la Biroul Electoral, candidatul PMP a vorbit despre o parte din proiectele pe care le propune în faţa alegătorilor în campania care stă să înceapă, dar şi despre alianţele făcute de celelalte formaţiuni de pe scena politică prahoveană.

"Inspiraţi de modelul preşedintelui Traian Băsescu, avem curajul să venim în faţa prahovenilor noi înşine, fără paravane. Noi nu ne ascundem după alianţe politice toxice, aşa cum este alianţa PSD-Pro România, sau după alianţe politicianiste ieftine, cum este alianţa PNL-USR. Ei au făcut alianţe între partide, noi facem alianţe doar cu prahovenii. Ceea ce nu înţeleg liderii judeţelui este că oamenii s-au săturat de candidaţi slabi şi de combinaţii politice. De pildă, este inadmisibil ca alegătorii liberali care au votat în trecut PDL şi Traian Băsescu să nu aibă propriul candidat în Câmpina şi în alte oraşe şi comune din Prahova", a declarat Cătălina Bozianu, anunţând că PMP a depus liste complete la Câmpina, unde candidează pentru Primărie actualul viceprimar, Adrian Piţigoi. 

"Îmi doresc ca Prahova să devină cel mai dezvoltat judeţ din România, iar cetăţenii să trăiască într-un oraş mai bun, mai curat. Putem face acest lucru numai dacă promovăm proiecte realiste în sănătate, ca de exemplu construcţia de dispensare în toate localităţile, nu realizarea de spitale pe hârtie, dacă Consiliul Judeţean devine partenerul de nădejde şi sprijină fermierii, dacă promovăm oameni, locuri şi produse ale noastre, dacă în fiecare uliţă din judeţ vor exista apă, canal, iluminat, gaze, dacă sprijinim întreprinzătorii mici şi mijlocii, deoarece ei generează locuri de muncă", a mai declarat Cătălina Bozianu.

brau muntenesc

vkp

rosal

 GARDENIX Telegrama