floresti masuri protectie rata infectare

Noi măsuri anunţate în Florești, localitate cu o rată de infectare de peste 10 la mie

Cu peste 1% din populația comunei infectată în prezent, autoritățile locale din Florești au luat noi măsuri în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-Cov-2. În localitate au fost distribuite măști de protecție, au fost umplute cu dezinfectant dozatoarele montate la fiecare scară, iar străzile sunt, de asemenea, dezinfectate.

„Având în vedere evoluția cazurilor de SARS-CoV-2 din comună, precum și faptul că noua tulpină a virusului are un grad ridicat de infectare, am luat decizia de a oferi localnicilor măști de protecție, s-a pus din nou dezinfectant în recipientele amplasate în toate scările de bloc, am spălat cu o soluție specială străzile și trotuarele din localitate. Aceste acțiuni vor continua. Îi rog pe locuitorii din comună să respecte măsurile de protecție, pentru a putea ieși mai repede din această situație de criză”, a transmis primarul Simona David.

Citiţi şi:

Rata infectărilor continuă să scadă, în Prahova

DSP Prahova a anunțat, luni, pe 1 noiembrie, o incidență de 10,43 la mie în comuna Florești, localitate unde, acum exact o lună, se înregistrau doar 3,72 cazuri active la 1.000 de locuitori.

brau muntenesc

vkp



GARDENIX Telegrama

citygate