Autorităţile ploieştene par să fi prins curaj! Nu e clar exact cum sau de când, dar o administraţie locală până de curând blocată-n birocraţie şi expertize tehnice a luat recent decizia de a le da un ultimatum companiilor care se ocupă de reţelele de comunicaţii, cu privire la celebrul subiect al cablurilor de pe stâlpi, pentru care de peste un deceniu se discută de obligaţia înrgopării în canale subterane. Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice din subordinea administraţiei ploieştene a anunţat azi că a emis o notificare, către toate companiile mari din acest domeniu şi inclusiv către unele instituţii publice, impunând un termen limită de 90 de zile.

Primul lot de 10 autobuze noi comandate de Primărie va ajunge la Ploieşti pe 15 noiembrie, potrivit primarului Adrian Dobre. „Conform unei adrese făcute de societatea respectivă, primul lot de autobuze va ajunge în cursul acestei săptămâni. Joi, 15 noiembrie, ar trebui să ajungă. Acest lot cuprinde 10 autobuze“, a precizat primarul Dobre.

La un pic mai mult de două săptămâni de la ultima modificare, operatorul de transport public din Ploieşti schimbă din nou traseul care leagă cartierul Mitică Apostol de restul oraşului. TCE Ploieşti a anunţat că, de luni, autobuzele de pe traseul 39B nu vor mai intra prin Parcul Municipal Vest.

vkp

rosal

© 2017 TelegramaPH. All Rights Reserved.