Agenţie de pariuri deschisă la Hipodromul Ploieşti

Fortuna a deschis o agenţie de pariuri în incinta tribunei principale de la Hipodromul Ploieşti, în cadrul colaborării mai vechi dintre casa de pariuri şi Clubul Sportiv Municipal. Agenţia a fost deschisă la finalul săptămânii trecute, chiar înainte de Derbyul de Trap al României.

 

"A fost o muncă dificilă să-i aducem pe cei de la Fortuna alături de noi, celelalte discuţii cu alte societăţi nematerializându-se, şi nu putem fi decât mulţumiţi că pasionaţii acestui sport pot veni pe Hipodrom şi pot paria chiar aici. Se ştie că una dintre condiţiile impuse pentru ca reuniunile să aibă caracter oficial este să se poată paria şi iată că, după eforturi îndelungi, am ajuns în acest punct al inaugurării unei agenţii de pariuri în incinta Hipodromului Ploieşti”, a declarat Lucian Rădulescu, directorula djunct al CSM Ploieşti.

Preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, a apreciat, la rândul lui, că „este un moment foarte important pentru activitatea de pe hipodrom, posibilitatea de a se paria apărând din nou după mai bine de zece ani de pauză".

 

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate