Vrei să devii make-up artist? Minerva Studio Ploiești te așteaptă la cursuri adaptate programului tău

Minerva Studio Ploiești derulează, în perioada 23 mai - 5 iunie, cursuri de bază pentru începători, adresate celor care se gândesc să încerce o carieră în make-up. Și pentru a răspunde unui număr cât mai mare de doritori, organizatorii s-au gândit să diversifice oferta, propunând un curs intensiv, care se va derula între 23 mai și 5 iunie, în intervalul 10.00- 18.00, dar și unul pentru cei care au deja un job și timp liber limitat. Aceștia pot veni la cursurile "after work" între 23 și 31 mai, în intervalul 16.00 - 20.00.

 

Cursanții vor învăța bazele acestui domeniu, începând de la ce presupune relația si comunicarea dintre client si make-up artist, ce conține trusa unui make-up artist, cum se face pregătirea tenului pentru machiaj, care sunt tipurile de ten și fizionomii până la tehnici de aplicare gene tip banda/smoc, stilizarea si forma corecta a sprâncenelor, pentru machiaj de zi, machiaj "Bronzi", machiaj de seară, machiaj smokey-eyes, machiaj glitter smokey-eyes, machiaj de mireasă, machiaj la alegere, machiaj pentru ten matur, tehnica unui eye-liner realizat corect.

Prețul pentru un curs este de 900 de lei și include, din partea organizatorilor, un set de pensule, stilizare sprâncene și aplicare gene smoc/bandă. De asemenea, toate produsele și pensulele utilizate vor fi din game profesionale și vor fi asigurate de școală!

Citiţi mai multe detalii pe Telegrama.ro!

brau muntenesc

vkp

rosal