TCE reduce graficul de curse. Vezi programul de zilele viitoare!

Transport Călători Express Ploieşti reduce frecvenţa curselor în perioada următoare. Anticipând o scădere a numărului de călători cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi de 1 Mai, operatorul de transport public din Ploieşti a anunţat un nou program.

 

Astfel, potrivit anunţului transmis de operatorul de transport public, vehiculele TCE Ploieşti vor circula vineri, 26 aprilie, conform programului pentru o zi de sâmbătă, în vreme ce pe 27 aprilie vor respecta graficele de plecări aferente unei zile de duminică, existând totuşi precizarea că traseele 1, 22barat, 401 şi 402 vor avea orarele corelate cu programele marilor magazine din zonele deservite de aceste linii. Tot programul de duminică se va aplica şi pe 28, în ziua de Paşte, din nou şi aici TCE venind cu unele precizări, anunţând că traseele 401 şi 402 vor fi suspendate, din moment ce AFI PALACE este închis, cu posibilitatea ca abonaţii să circule în baza tronsonului comun, în timp ce traseele 1 şi 22barat vor avea orarele corelate cu programele marilor magazine. Mai departe, pe 29 aprilie, se va circula tot după programul de duminică, şi aici cu aceeaşi precizare vizând traseele 1 şi 22barat.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Program de sărbătoare la buletine, paşapoarte şi permise auto, în Prahova

Pe 30 aprilie se aplică programul normal de zi de vacanţă (pentru Parcul Industrial Ploieşti va circula traseul 307), iar pe 01.05.2019 se va circula după programul de zi de duminică, a mai anunţat conducerea TCE Ploieşti.

Separat, pentru Parcul Industrial Ploieşti, operatorul a venit cu un nou anunţ, detaliind cum se va asigura transportul în ziua de 30 aprilie: „Având în vedere că pe data de 30 aprilie 2019 firma Yazaki România, cu pondere majoritară pe traseele SC TCE SA, nu are program de lucru, nu se vor asigura traseele la/de la Parcul Industrial Ploieşti. Pentru ceilalţi salariaţi din Parcul Industrial se va asigura traseul 307 după următorul program: Plecări de la Pod Inalt la orele: 5:30, 7:45, 14:25 şi 22:55; Plecări de la P.I.P. la orele: 15:15, 17:30, 19:00 şi 23:45. Călătorii abonaţi pot circula în baza tronsonului comun”.

Alex Călinoiu

brau muntenesc

vkp

rosal