Program de sărbătoare la buletine, paşapoarte şi permise auto, în Prahova

„Unirea” Sărbătorilor Pascale cu liberul legal de 1 Mai aduce o minivacanţă, săptămâna viitoare, pentru bugetari, ceea ce înseamnă că multe ghişee de lucru cu publicul ori vor fi închise, ori vor avea program redus.

 

Prefectura Prahova a anunţat că serviciile subordonate instituţiei care se ocupă de eliberarea paşapoartelor, respectiv de înamtriculări auto şi permise de conducere nu vor avea program începând din perioada Sărbătorilor Pascale şi până pe 1 Mai inclusiv. În cel de-al doilea caz, această măsură va duce la reprogramarea prahovenilor care îşi făcuseră iniţial rezervări pentru ziua de 30 aprilie. Astfel, conform anunţul publicat de instiuţie, persoanele care sunt programate pentru data de 30 aprilie la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor sunt rugate să se prezinte la orele stabilite, dar în data de 4 mai, adică sâmbăta viitoare. Anunţul vine în contextul în care, iniţial, la Permise şi Înmatriculări se făcuseră rezervări şi pentru ziua de 30 aprilie, declarată ulterior liberă pentru bugetari. În cazul Serviciului Paşapoarte, nu a fost nevoie de reprogramări, având în vedere că de la bun început nu fuseseră făcute rezervări pentru ziua respectivă.

Şi Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor Ploiești va avea un program special în următoarea perioadă. Astfel, potrivit anunţului transmis de Primăria Ploieşti, pe 26 şi 27 aprilie se va lucra la Serviciul Stare Civilă doar între orele 9.00 şi 12.00 şi doar pentru înregistrarea deceselor. În duminica de Paşte este închis, iar apoi luni, marţi şi miercuri va exista acelaşi program cu publicul, între 9.00 şi 12.00, numai pentru înregistrarea deceselor şi primirea dosarelor în vederea căsătoriei.

La Serviciul Evidenţă Informatizată a Persoanelor, cel care se ocupă, printre altele, de eliberarea actelor de identitate, toate ghişeele vor fi închise din data de 26 aprilie şi până pe 1 mai inclusiv.

brau muntenesc

vkp

rosal