Omagiu adus eroilor români, la Florești, de Ziua Națională a României

Ziua Națională a fost marcată, în comuna prahoveană Florești, cu ceremonii dedicate eroilor români. Locuitorii au fost invitați, apoi, la câte o porție din tradiționala fasole cu cârnați, oferită de autoritățile locale.

Programul oficial al manifestărilor a cuprins ceremonii dedicate eroilor români și depuneri de coroane la monumentele din localitate.

„1 Decembrie este sărbătoarea de suflet a tuturor românilor! Cu această ocazie, am adus un omagiu eroilor patriei noastre prin depunerea de coroane la monumentele din Florești și Călinești. După depunerea coroanelor, am asistat la slujba religioasă iar apoi ne-am bucurat de tradiționala fasole cu cârnați. Vremea a ținut cu noi, astfel că am putut să întindem și o horă, alături de locuitorii comunei”, a afirmat primarul comunei, Simona David, într-un mesaj publicat pe contul său oficial de Facebook.

„La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România noastră dragă! La mulți ani Florești, Cătina, Cap Roșu, Novăcești și Călinești!”, se încheie mesajul edilului din Florești.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate