Cadouri de Crăciun pentru copiii din comuna prahoveană Floreşti

Primăria Floreşti a oferit, cu sprijinul unor sponsori, cadouri de Crăciun copiilor înscrişi la unităţile de învăţământ din comună.

Autorităţile au oferit 1.200 de pachete.

"Se apropie Crăciunul. Emoții, empatie, fericirea de a fi lângă familie și cei dragi și bucuria de a dărui, sunt câteva dintre sentimentele care ne copleșesc în perioada sărbătorilor de iarnă. Și anul acesta Moșul a venit mai devreme în comuna Florești! Alături de colegii mei, am împărțit pachete tuturor copiilor din școlile din Florești și Călinești. Vreau să le mulțumesc sponsorilor, care ne-au ajutat să pregătim cele 1200 de cadouri pentru cei mici și, astfel, am reușit să le facem o bucurie acestora, fără a cheltui bani din bugetul local. Le mulțumesc tuturor celor care l-au ajutat pe Moș și, de asemenea, le mulțumesc și piticilor noștri, care ne-au oferit bucurie și o stare de bine prin entuziasmul cu care și-au primit darurile! Sărbători minunate vă doresc tuturor!", a transmis, pe 20 decembrie, primarul comunei prahovene Floreşti, Simona David, într-un mesaj publicat pe contul său oficial de Facebook.

Două zile mai târziu, autorităţile le-au oferit daruri, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, şi membrilor echipelor de fotbal din comună.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate