Mobilizare la Floreşti, pentru o tânără care îşi pierduse portofelul la Domeniul Cantacuzino

O tânără din București a reușit să-și recupereze portofelul, pierdut într-o vizită de lucru la Domeniul Cantacuzino din Florești, după ce locuitorii comunei s-au mobilizat pentru a o ajuta.

Întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a Domeniului Cantacuzino, unde a fost publicat un mesaj de mulțumire pentru comunitatea din Florești, relatează Telegrama.ro.

“Din seria aşa DA !!! Cu ocazia vizitei de lucru la Domeniul Cantacuzino, o tânără studentă arh. din Bucureşti şi-a pierdut portofelul «echipat» complet. După căutări îndelungi şi fără succes pe domeniu, speranţa era departe. Grupul de WhatsApp al părinţilor din Floreşti a fost calea prin care informaţia corectă a ajuns la noi în doar 12 minute. Da, un OM adevărat a găsit portofelul domnişoarei şi l-a predat intact la poliţie. Da, o mămică implicată ne-a ajutat să aflăm acest lucru. Da, un lucrător de la poliţie ne-a confirmat întreaga poveste şi ne-a îndrumat corespunzător. Toţi sunt membrii comunităţii Floreşti, Prahova. Suntem recunoscători şi le mulţumim din toată inima” este mesajul transmis pe rețelele de socializare.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate