PMP Prahova, avertisment pentru PNL Ploiești: Vă scufundați tot mai mult în minciună și manipulare, pe model PSD

Partidul Mișcarea Populară Prahova constată că PNL își continuă jocul politicianist de imagine la nivelul municipiului Ploiești, pretinzând că există o „majoritate toxică” la nivelul Consiliului local, formată din toate celelalte partide (PMP, PSD și ALDE). „Prin această atitudine, PNL dovedește că, în relația cu ploieștenii, nu este cu nimic diferit de PSD – aruncarea dezastrului de la nivelul Primăriei pe spinarea altora, atunci când se apropie alegerile”, reclamă conducerea PMP Prahova, într-un comunicat de presă.

„1. Asumați-vă eșecurile celor patru ani în care primăria a fost condusă de un om al vostru! 2. Încetați să le insultați inteligența ploieștenilor cu minciuni și manipulări ieftine. Oamenii știu foarte bine că, atât voi, cât și PSD, sunteți responsabili de situația catastrofală a Ploieștiului! Pentru că, din 2012 încoace, doar voi și PSD ați avut primari în orașul acesta. 3. Atunci când vorbiți de «majorități toxice» la nivelul Consiliului local, dacă ați avea un minimum de bun-simț, ar trebui să vă crape obrazul de rușine la gândul că propriul vostru candidat la primărie din acest an – Andrei Volosevici – a fost membru, între 2016 și 2020, al unuia dintre partidele pe care le acuzați de «toxicitate» (ALDE). 4. Echipa Partidului Mișcarea Populară refuză să intre în jocul vostru politicianist. Spre deosebire de voi și de PSD, care folosiți doar manipulările și la minciunile, noi ne vom prezenta în fața oamenilor din Ploiești cu soluții realiste la problemele lor concrete și cu un candidat la primărie – Dragoș Rădulescu – educat, competent, curat și sincer”, se mai arată în mesajul oficial transmis de PMP Prahova.

CITIŢI ŞI:

-"Doamna m-a sunat să-mi spună că votează abţinere" -"Daţi-o pe speaker!"... În ce hal a ajuns sistemul de videoconferinţe din Primăria Ploieşti | VIDEO

Reacţia vine în urma şedinţei ordinare de la finalul lunii iunie a Consiliului Local Ploieşti, în care consilierii PNL s-au arătat nemulţumiţi de modul în care au votat reprezentanţii celorlalte formaţiuni la o serie de proiecte care au generat dezbateri.

brau muntenesc

vkp

 

 

 



GARDENIX Telegrama

citygate