Candidatul PMP la Primăria Ploiești, Dragoș Rădulescu, ia municipiul la pas pentru a afla problemele reale ale ploieștenilor

"Să-ți placă să trăiești în Ploiești" este principiul cu care a pronit în cura pentru Primăria Ploiești candidatul PMP Prahova, Dragoș Rădulescu. Alături de liderul organizației, Cătălina Bozianu, candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, Dragoș Rădulescu ia la pas orașul pentru că își doreaște să stea de vorbă cu cât mai mulți cetățeni de la care să afle, direct, care sunt problemele din cartierele Ploieștiului.

"Oamenii se plâng de mizeria din ce în ce mai mare din oraș, precum și de faptul că se simt din ce în ce mai nesiguri din cauza creșterii infracționalității și a inactivității poliției locale", a transmis acesta, după o plimbare pe emblematicul Bulevard al Castanilor.

"Să-ți placă să trăiești în Ploiești înseamnă o primărie care ne rezolvă prompt problemele mici, de lângă noi, care ne fac viața neplăcută. O primărie căreia îi pasă de oameni", este de părere Dragoș Rădulescu, candidatul PMP la Primăria Ploiești.

brau muntenesc

vkp

rosal

 GARDENIX Telegrama