FOTO | USR Prahova a postat un afiş în care apare candidatul PSD, cu mesajul "Te-ai săturat de relaţii toxice?"

Mutare inedită, cu aproximativ două luni înainte de alegerile locale, din partea USR Prahova! Reprezentanţii formaţiunii au instalat, în Ploieşti, un banner mare, cu chipul preşedintelui Consiliului Judeţean şi al PSD Prahova.

Este vorba despre un desen, care reproduce un moment petrecut la începutul actualului mandat, când consilierul PSD Alexandru Bănică, decanul de vârstă din forul legislativ judeţean, i-a sărutat mâna lui Bogdan Toader, 33 de ani la vremea aceea, care tocmai fusese ales preşedintele Consiliului Judeţean. Gestul a fost îndelung comentat la momentul respectiv şi asociat cu imaginile din filmele cu mafioţi care sărutau mâna "naşului". La patru ani de atunci, USR Prahova a ţinut să amintească de întâmplare, iar preşedintele organizaţiei judeţene, Mihai Poliţeanu, candidat la un mandat de consilier local, a publicat şi un mesaj ironic pe profilul său de Facebook, în care vorbeşte despre "relaţii toxice".

PE ACEEAŞI TEMĂ:

PNL îi sugerează unui consilier judeţean să-şi dea demisia, după ce i-a pupat mâna preşedintelui de partid într-o şedinţă publică

"Arta murală în Ploiești, înfățișând toxicitatea relațiilor politice în baronatul Prahova al PSD. Te-ai săturat de relații toxice? Curăţăm Ploieștiul în Consiliul local. Titlu pictură: Dragoste în vremea baronatului PSD Circa sec. XXI", a comentat Mihai Poliţeanu pe Facebook, lângă fotografiile publicate. S-ar părea că Alexandru Bănică nu e singurul care îl apreciază pe Bogdan Toader, pentru că postarea preşedintelui USR Prahova a primit foarte multe comentarii care îi iau apărarea preşedintelui PSD Prahova.

brau muntenesc

vkp

rosalGARDENIX Telegrama