PMP a lansat o platformă online pentru găsirea de soluţii la criza din România

Partidul Mişcarea Populară a anunţat lansarea unei campanii şi a unei platforme electronice menite să ajute la găsirea de soluţii pentru România. Campania vine în plină pandemie de coronavirus, într-o perioadă în care specialiştii preconizează crize şi în economie şi agricultură, însă ea nu se rezumă la contextul actual, vizând şi alte probleme, precum cele de mediu, educaţie sau sănătate.

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a îndemnat românii să contribuie cu idei, indiferent de preferinţele politice, asigurând că soluţiile cele mai bune vor fi transpuse în proiecte legislative. Sub sloganul "Patriotismul înseamnă fapte. Spune soluția ta!", reprezentanţii formaţiunii invită oamenii cu idei pe site-ul solutiata.ro.

"România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluții concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze și să pună în dezbatere soluțiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluții și le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. Cele mai bune soluții se vor transforma în inițiative legislative în Parlamentul României", a transmis Cătălina Bozianu.

brau muntenesc

vkp

rosal

 GARDENIX Telegrama