Fondatoarea unei asociaţii filantropice de pe Valea Teleajenului va candida la Primăria Măneciu din partea PMP

Sub sloganul "Oameni Buni pentru Prahova", Partidul Mişcarea Populară a anunţat, marţi, desemnarea candidatului propriu pentru Primăria Măneciu, Mihaela Vlăsceanu, fondatoarea unei asociaţii prin care a reuşit, cu sprijinul a peste 100 de voluntari, să le ofere o viaţă mai uşoară câtorva zeci de oameni încercaţi din comună.

 

Mihaela Vlăsceanu a fondat "Umanitate - Măneciu", asociaţie prin care a ajutat numeroase familii cu probleme. Ea a început de curând să se implice în politică, încrezătoare că în acest mod ar putea să ajute şi mai multă lume.

"Are 42 de ani, cinci copii și este unul dintre cei mai respectați membri ai comunității în care trăiește. De profesie economist, se implică intens în educație și în ajutorarea familiilor sărace. În acest ultim scop, a fondat proiectul «Umanitate - Măneciu», care are, în prezent, peste 100 de voluntari. MIHAELA VLĂSCEANU va fi un primar care va face din MĂNECIU un loc mai bun de trăit pentru toți oamenii din comunitate", a transmis conducerea PMP Prahova.

brau muntenesc

vkp

rosalGARDENIX Telegrama