Cătălina Bozianu, apel la alegători înainte de turul II: "Absenteismul nu este o soluţie"

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a făcut, înainte turul doi de alegeri prezidenţiale de duminică, un apel la alegători, în special la prahovenii care în primul tur au votat cu Theodor Paleologu, îndemnându-i să iasă la vot.

Deşi spune că niciunul dintre cei doi candidaţi rămaşi în turul doi nu s-a ridicat la nivelul aşteptat de alegători, parlamentarul ploieştean îi îndeamnă pe simpatizanţii PMP să vină la urne, argumentând că absenteismul nu este o soluţie bună pentru viitorul ţării, şi să taxeze "modelul Dăncilă" de a face politică. "Știu că, pentru mulți dintre simpatizanții PMP și ai lui Theodor Paleologu, votul de duminică este unul dificil. Pentru acești prieteni ai noștri, niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursă nu a dovedit, în această campanie, că s-ar ridica la nivelul omului pe care l-am susținut noi în aceste alegeri. Și eu cred că așa stau lucrurile. În același timp, însă, nu cred că absenteismul poate constitui o soluție bună pentru România. Mai multe voturi exprimate înseamnă mai multă responsabilitate pentru viitorul președinte. Vă îndemn, așadar, să ieșiți, duminică, la urne", a afirmat, vineri, deputatul Cătălina Bozianu.

"Apoi, alegerea este una simplă și rațională. Un vot pentru Viorica Dăncilă înseamnă a perpetua un model de a promova în politică, de a face politică și de a guverna care nu se bazează pe merite personale, ci pe cumetrii și pe servilism. Cu cât ești mai slab pregătit și mai obedient, cu atât mai mare trebuie să fie funcția pe care o ocupi. Așa ceva este inacceptabil pentru România! Am combătut modelul Dăncilă timp de doi ani, după cum am respins mereu ideea că, dacă ești femeie, trebuie să fii promovată cu orice preț, indiferent cât de competentă te dovedești. Voi combate și duminică acest model, cu votul meu, pentru că România merită mai mult decât ceea ce îi oferă doamna Dăncilă. Va fi un vot cu mintea, pe care vă invit să-l dați și voi, dragi prieteni", a mai transmis preşedintele PMP Prahova.

brau muntenesc

vkp

rosal

 GARDENIX Telegrama