Cătălina Bozianu: Le mulțumim celor 20.000 de prahoveni care au votat candidatul PMP, alegând să fie reprezentaţi de un om calitate

După primul tur dealegeri prezidenţiale, desfăşurat pe 10 noiembrie, deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahpva, le-a transmis un mesaj susţinătorilor din judeţ, aproape 20.000 la număr, care au votat pentru Theodor Paleologu.

"Le mulțumim celor 20.000 de prahoveni care au votat candidatul PMP, Theodor Paleologu. Știm că au exprimat o opțiune politică fermă, din tot sufletul și cu mintea întreagă. Au votat mai mult decât un om: au ales să fie reprezentați de oameni de calitate, au ales prestarea serviciului public de către politicieni la o calitate net superioară actualului mod de a face politică.

Îi invităm pe acești oameni să rămână alături de noi, angajându-ne să construim un proiect de viitor pentru Prahova și pentru Ploiești care să corespundă nevoilor și aspirațiilor lor. Un proiect de viitor la standardul de calitate impus de Partidul Mișcarea Populară prin candidatura la președinție a lui Theodor Paleologu", a afirmat deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

ALEGERI PREZIDENŢIALE | Vezi rezultatele finale înregistrate în Prahova la turul 1!

Theodor Paleologu a obţinut aproape 20.000 de voturi în Prahova, clasându-se pe locul al cincilea, după Klaus Ioahannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna şi Mircea Diaconu.

brau muntenesc

vkp

rosalGARDENIX Telegrama