Cătălina Bozianu: Dacă v-aţi săturat de politicieni care vă insultă inteligenţa, alegeţi Theodor Paleologu!

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a făcut un apel public către români, în săptămâna primului tur de alegeri prezidenţiale. Într-una dintre ultimele zile de campanie electorală, parlamentarul îi cheamă la vot pe românii care s-au "săturat de politicienii inculți și analfabeți".

"Știu că te-ai săturat de politicienii inculți și analfabeți, care îți insultă inteligența cu prostiile lor. Duminică, avem șansa de a alege un președinte educat, care ne va reda speranța că, în România, școala și meritele personale contează. Știu că te-ai săturat de politicienii obraznici și mincinoși, care te păcălesc de fiecare dată cu lozinci ieftine și vorbe goale. Duminică, avem șansa de a alege un președinte cu bun-simț, care ne va reda încrederea în statul român. Știu că te-ai săturat de politicienii aroganți și ipocriți, care te disprețuiesc și te sfidează la fiecare apariție publică. Duminică, avem șansa de a alege un președinte decent, care ne respectă cu adevărat", a declarat parlamentarul ploieştean, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

"Știu că te-ai săturat de politicienii incompetenți și corupți, care te prostesc în față pozând în altceva decât sunt în realitate. Duminică, avem șansa de alege un președinte onest și sincer, care ne va spune deschis ceea ce gândește și care nu va băga mâna nici în Bugetul de Stat, și nici în fondurile europene. Știu că te-ai săturat de politicienii demagogi, căror nu le pasă de România. Duminică, avem șansa de a alege un președinte care cunoaște și prețuiește ceea am moștenit mai bun de la înaintașii noștri și care va face tot ceea ce depinde de el pentru le lăsa, și noi, o moștenire bună copiilor noștri. Știu că știi, ca și mine, cine este acel președinte. Îl cheamă THEODOR PALEOLOGU. Iar eu te chem la vot, duminică", a conchis Cătălina Bozianu.

brau muntenesc

vkp

rosalGARDENIX Telegrama