Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Majorarea punctului de pensie (și) pentru pensionarii de lux – o insultă a PSD la adresa tuturor românilor"

În declarația politică susținută în această săptămână, deputatul Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova, acuză PSD că-i insultă pe români aplicând majorarea punctului de pensie și pentru cei care beneficiază de pensii de lux.

"De o săptămână, liderii PSD, în loc să se mute în opoziție așa cum le recomandă pierderea majorității guvernamentale, se laudă pe toate canalele TV cu majorarea punctului de pensie cu 15%. Strategia electorală a partidului de guvernământ este veche și simplă: scoatem ochii pensionarilor cu majorarea, ca să voteze cu Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale. Din păcate pentru PSD (și din fericire pentru România), această strategie are șanse mari să eșueze. Vorbind mult cu oamenii în vârstă în toți acești ani, am învățat un adevăr elementar, o realitate pe care rezultatul alegerilor parlamentare o confirmă: acești oameni nu mai pot fi luați de proști nici de PSD, și nici de oricare alt partid. Ei înțeleg foarte bine că sunt tratați ca o simplă masă de manevră electorală de Viorica Dăncilă și de un guvern PSD care a pierdut orice legitimitate morală de a mai conduce țara. Mai mult, vârstnicii înțeleg perfect riscurile la care expun economia românească măsurile populiste ale acestui Guvern. De asemenea, ei au, până la urmă, aceleași nemulțumiri pe care le au și segmentele mai tinere ale populației: lipsa investițiilor în autostrăzi, în drumuri naționale ori în spitale. Pensionarii înțeleg foarte bine ce se întâmplă și în politică, și în economie, și în societate. Viorica Dăncilă și restul incompetenților desprinși de realitate din Guvern nu înțeleg nimic", acuză Cătălina Bozianu.

Citiţi mai multe detalii pe Telegrama.ro!

brau muntenesc

vkp

rosal