ALEGERI PSD PRAHOVA | Noua echipă de conducere a organizaţiei judeţene

ALEGERI PSD PRAHOVA Social-democraţii prahoveni au ales joi seară noua echipă de conducere a organizaţiei judeţene, avându-l în frunte pe prefectul Virgiliu Daniel Nanu. Forul judeţean de conducerea va mai cuprinde doi prim-vicepreşedinţi şi 17 vicepreşedinţi, printre care se numără primari, deputaţi şi consilieri judeţeni.

ALEGERI PSD PRAHOVA Conferinţa de alegeri a fost prezidată de deputatul Bogdan Toader, cel care a condus în ultimii ani organizaţia, dar care a ales să nu mai candideze pentru un nou mandat de preşedinte. Alegerile în sine au mers "şnur", în condiţiile în care, la toate posturile, numărul de candaţi a fost egal cu numărul de locuri disponibile, iar cei aproape 400 de delegaţi practic au validat, cu unanimitate de voturi, lista care le-a fost prezentată.

Prefectul judeţului, Virgil Nanu, este noul preşedinte al PSD Prahova. Deputatul Bogdan Toader şi senatorul Radu Oprea vor ocupa posturile de prim-vicepreşedinţi.

Noii vicepreşedinţi ai PSD Prahova, în urma acestor alegeri interne, sunt Cornel Nanu, Andrei Ţurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareş Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprâncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Şepşi, Răzvan Ursu, Simona-Maya Teodoroiu şi Andrei Nicolae.

Vedeți video și mai multe detalii pe Telegrama.ro!

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate