Iulian Dumitrescu, reales președinte al PNL Prahova

Iulian Dumitrescu a fost reales, marți, în funcția de președinte al PNL Prahova, cu 420 din totalul de 422 de voturi exprimate.

Conferinţa de alegeri, la care a luat parte şi preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, alături de liderii organizaţiilor din Dâmboviţa şi Teleorman, a adus un rezultat tranşant, în contextul în care a existat un singur candidat la preşedinţia şi o singură listă de candidaţi pentru celelalte posturi din forul de conducere, cu toţii fiind validaţi în funcţii cu unanimitate de voturi sau scoruri apropiate de 100%. De fapt, singurul moment care le-a dat ceva emoţii liberalilor a fost când scaunul Robertei Anastase s-a rupt în timp ce aceasta se întinsese ca să discute cu un coleg, senatoarea fiind ajutată repede de doi dintre colegii deputaţi aflaţi în apropiere. În timpul discursului ţinut, preşedintele PNL Prahova şi al Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, le-a vorbit colegilor de partid despre victoriile electorale din ultimii ani, mulţumindu-le celor 58 de primari liberali din judeţ şi în special lui Andrei Volosevici, cel care, prin voturile obţinute în Ploieşti, e posibil să fi înclinat balanţa şi în lupta pentru CJ.

În urma alegerilor de săptămâna trecută, structura de conducere a PNL Prahova îi mai cuprinde, pe lângă preşedintele Iulian Dumitrescu, pe Roberta Anastase şi George Ionescu, prim-vicepreşedinţi, şi pe Marian Măchițescu, Vlad Oprea, Dorin Tudora, Dragoș Niță, Dumitru Tudone, Ion Savu, Daniel Nicodim şi Eugen Ionică, vicepreşedinţi. De asemenea, conform statutului, parlamentarii sunt şi ei vicepreşedinţi de drept. Mircea Roșca a fost ales secretar general al filialei județene, Dan Ciolac și Bogdan Chelan sunt secretari generali adjuncți, iar Eugen David, fostul primar al comunei Floreşti, este trezorierul partidului.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate