Mesaje anti-PSD vizibile din avion: "VĂ VEDEM" şi "M**E PSD", scrise de mai mulţi tineri pe un câmp din Cluj

Clujenii dau dovadă de inventivitate când vine vorba de proteste. Două imagini cu mesaje anti-PSD au devenit virale. Mai mulţi tineri din judeţele Cluj şi Mureş au ales să protesteze într-un mod inedit față de guvernarea PSD, aşa că aceștia au trasat, cu ajutorul unui tractor, mesaje pe un câmp din Sâmboleni ,pe o suprafață de aproximativ două hectare.

Primul mesaj a fostinspirat de un număr de înmatriculare al unui român stabilit în Suedia şi venit recent în ţară, număr care încă de la trecerea prin vamă a întors foarte multe priviri. N-are rost să intrăm foarte mult în detalii, însă cert este că mesajul, transpus cu litere uriaşe pe un teren agricol, le-a adus şi ceva probleme cu Poliţia. Cei doi bărbați au fost chemați la secție, pentru a da declarații despre mesajele inscripționate pe câmp, cu rugămintea de a cenzura primul cuvânt. „În urma materialelor apărute în spaţiul public care prezentau un mesaj jignitor, realizat pe un câmp de pe raza judeţului Cluj, poliţiştii s-au sesizat şi au identificat şi contactat persoanele implicate în realizarea lui. Menţionăm că acţiunile poliţiştilor au avut un scop preventiv, întrucât fapta ar putea fi încadrată în categoria contravenţiilor prevăzute de Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au confirmat reprezentanții IJP Cluj.

Al doilea mesaj, "VĂ VEDEM", aminteşte de protestele anti-guvernamentale derulate în ultimele luni în mai multe oraşe mari din ţară, iar autorii au ales să-l inscripţioneze pe un câmp, orientat sud-est, taman spre Capitală.

Vedeţi mai multe detalii şi imagini pe Telegrama.ro!

vkp

rosal