În Casa Poporului există de aproape 3 decenii un spa, cu piscină şi saună, rămas în paragină. Vezi ce planuri au parlamentarii şi cât ar costa reabilitarea!

Subsolurile Parlamentului sunt o sursă nesecată pentru legende şi mituri. Acolo se găseşte şi o zonă de spa, cu piscină şi saună. Deputaţii şi senatorii care ocupă Casa Poporului spun că le-ar surâde ideea de a avea un asemenea răsfăţ la dispoziţie in zilele obositoare. Însă mulţi dintre ei recunosc că nu ştiau de existenţa acesteia până acum. E drept, nici nu prea aveau cum, zona de agrement este în lucru de aprope 30 de ani.

La al doilea nivel, în subteranul Palatului Parlamentului, după străbaterea câtorva coridoare întunecate, se ajunge la piscina construită înainte de 1990, notează jurnaliştii de la Antena 3. Au fost puse gresie, faianţă, oglinzi şi cam atât. Spa-ul nu are curent electric şi nici alimentare cu apă. Parlamentarii şi-au adus aminte că există acest spaţiu în 2003, când au fost aduse calorifere. S-au făcut ceva investiţii şi în spaţiul destinat saunei. Au fost montate cabinele de lemn, dar lipsesc duşurile, mai notează sursa citată. Două încăperi au fost gândite să fie săli pentru masaj.

Citeşte mai multe detalii pe Telegrama.ro!

vkp

rosal