FOTO | O imagine cu o "parbrizară" din Ploieşti a devenit virală pe reţelele de socializare

Cu toate eforturile făcute, la nivel declarativ cel puţin, pentru îmbunătăţirea ordinii publice şi reducerea numărului de cerşetori sau ştergători de parbrize, autorităţile ploieştene par să ducă o bătălie pierzătoare. În cazul aşa-zişilor parbrizari cel puţin, nu numai că aceştia sunt în continuare prezenţi în cele mai aglomerate intersecţii din Ploieşti, dar par să îşi şi îmbunătăţească abilităţile şi să îşi extindă sau cel puţin perfecţioneze gama de servicii. O fotografie făcută recent, înfăţişând o fată care curăţă parbrizul unei maşini, cocoţată pe capotă, a devenit virală pe internet.

parbrizara ploiestiFotografia a fost realizată de un tânăr ploieştean şi a apărut, cu titlul "În Ploieşti nu se face treabă de mântuială", pe pagina de Facebook "Primaria Munikipiului Ploiesti", de unde a fost distribuită şi comentată de sute de utilizatori.

După primele indicii, autorul călătoarea cu tramvaiul pe traseul 101 şi a văzut şi imortalizat această scenă pe banda din dreapta, totul petrecându-se, cel mai probabil, la intersecţia dintre Bulevardul Republicii şi Şoseaua Nordului. Dar până la urmă amplasamentul e mai puţin important, ce contează cu adevărat e că fata şi-a făcut treaba cu un devotament admirabil, Ploieştiul se poate lăuda cu foarte probabil cei mai buni parbrizari din ţară şi, nu în ultimul rând, nimeni n-a fost rănit în timpul realizării acelei fotografii.

vkp

rosal