Un tânăr din Balta Doamnei e cercetat pentru trei infracţiuni, după ce a fost rănit într-un accident rutier cu scuterul

După ce s-a lovit grav într-un accident de scuter, un prahovean riscă să se aleagă şi cu dosar penal. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că tânărul nu avea permis, consumase alcool şi conducea un scuter neînmatriculat. Tănărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

 

Accidentul s-a prosus marţi seară, în jurul orei 20.30, pe o stradă din comuna prahoveană Balta Doamnei. Potrivit primelor verificări, un tânăr de 24 de ani, care conducea un scuter, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a  lovit un podeţ. "Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu poseda permis de conducere iar motoscuterul era neînmatriculat/înregistrat", a transmis Poliţia Prahova.

Tânărul, rănit în urma coliziunii, a fost dus imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, însă nu înainte de a fi supus la un test cu aparatul etilotest. În urma testării a reieşit o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. "În continuare se efectuează cercetări pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat", a mai anunţat Poliţia Prahova.

brau muntenesc

vkp

rosal