Vezi care este starea celor 12 victime rănite duminică în accidentul de pe Centura de Vest a Ploieştiului!

12 persoane, printre care şi patru minori, au ajuns duminică seaeră la spital, după ce au fost implicate într-un accident de circulaţie petrecut pe Drumul Naţional 1, pe tronsonul care deserveşte Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în intersecţia din dreptul localităţii Buda. Potrivit unui bilanţ transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, mai mulţi tineri au suferit traumatisme severe în zona capului, a toracelui sau a coloanei.

MAI MULTE DETALII AICI:

12 răniţi, după un accident teribil pe Centura de Vest a Ploieştiului, la ieşirea spre Buda

În accidentul de duminică au fost implicate două autoturisme, în care se aflau, în total, 12 persoane. Printre pasageri s-au numărat un băiat de 14 ani, care s-a ales cu un traumatism la gamba dreaptă, un tânăr de 17 ani, cu traumatisme la claviculă şi torace, un băiat de 11 ani, diagnosticat cu traumatism hemitorace stâng şi traumatism braţ drept, dar şi un copil de doi ani. În mod miraculos, acesta este singurul pasager care nu a prezentat nicio rană vizibilă, însă a fost de asemenea transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

CITIŢI ŞI:

Accident între două motociclete pe A3. Un motociclist a murit, iar altul e rănit grav şi a fost preluat de elicopterul SMURD

Printre cele mai dificile cazuri medicale s-au numărat un tânăr de 21 de ani care rămăsese încarcerat, care a suferit traumatisme în zona capului, abdomenului şi la coloana lombară, un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la coloana cervicală şi traumatism la genunchiul stâng, dar şi un tânăr de 24 de ani, cu traumatism cranio-facial şi la coloana cervicală, potrivit informaţiilor transmise de ISU Prahova. Celelalte persoane rănite au fost un tânăr de 19 ani, cu traumatism membru superior stâng, bărbat, 45 de ani, traumatism toracic, bărbat, 38 de ani, traumatism toraco-abdominal, tânără, 22 de ani, traumatism abdominal, şi femeie, 33 de ani, traumatism cranio-facial, plagă în regiunea capului şi un traumatism la mâna dreaptă.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Proiect pentru construirea unui pod peste DN1, la ieşirea din Ploieşti spre Buda

Intersecţia de la ieşirea din Ploieşti spre Buda se numără printre aşa-zisele "puncte negre" de pe drumurile naţionale, din cauza numărului mare de accidente rutiere grave petrecute aici. De circa doi ani, autorităţile prahovene pregătesc un proiect de construire a unui pasaj suprateran, cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării.

vkp

rosal