Un șofer a fost la un pas să producă un accident în giratoriul suspendat de lângă Ploiești, după ce a intrat pe contrasens

Un șofer a încurcat traficul în giratoriul suspendat de lângă Ploiești, fiind la un pas de producerea unui accident rutier, după ce a intrat cu mașina pe contrasens. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de bord, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

Șoferul unei mașini Dacia Duster înmatriculate în județul Ilfov s-a încadrat greșit și a ajuns pe contrasens, pe banda dinspre interiorul sensului giratoriu.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 11.00, pe „inelul suspendat” al sensului giratoriu situat la intersecția Drumului Național 1B cu Drumul Județean 102, în nordul Ploieștiului, la ieșirea spre Păulești.

Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de bord, iar o șoferiță a publicat imaginile pe grupul de Facebook „Info Trafic Prahova”, însoțite de un mesaj în care se întreabă cum a luat carnetul respectivul conducător auto. Pe filmare se vede cum șoferița care circula regulamentar pe banda a doua a sensului giratoriu e nevoită să facă o manevră bruscă pentru a evita mașina care i-a apărut în față.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate