Intervenție a pompierilor din Ploiești, după ce un copil de 4 ani s-a încuiat singur în casă

Pompierii prahoveni au avut joi o intervenție inedită în Ploiești, fiind chemați să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament după ce un copil de patru ani și-a încuiat părinții pe dinafară. Se pare că micuțul a făcut gestul intenționat, după care s-a așezat în fața televizorului ca să se uite la desene animate.

Incidentul a avut loc joi, pe strada Sabinelor din Ploiești, situată în apropierea Pieței Mihai Bravu.

Potrivit primelor informații, părinții ieșiseră puțin pe casa scării, lăsând ușa de la intrarea în apartament deschisă, însă copilul a profitat de moment și a încuiat-o, apoi a mers liniștit la televizor. Un echipaj de la Detașamentul 1 Ploiești a intervenit cu o autoscară, la solicitarea părinților. Un pompier a reușit să intre pe geam în apartament și apoi a deschis ușa.

„Intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești de pătrundere într-un apartament din municipiul Ploiești în care un copilaș de 4 anișori s-a încuiat și nu mai dorea sa deschidă ușa pentru părinți. Micuțul nu a fost speriat de apariția colegului nostru, privea liniștit desene animate la televizor. După deblocarea ușii, a ieșit împreună cu colegul nostru, purtându-i mândru casca de pompier”, au comunicat reprezentanții ISU Prahova, care au transmis și un clip video din momentul intervenției.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate