Fostul viceprimar Cristian Ganea îşi începe azi activitatea la şefia ADI Deşeuri

Fost viceprimar cu atribuţii de primar la Ploieşti pe finalul mandatului 2012-2016 şi ulterior viceprimar pentru un întreg mandat, între 2016 şi 2020, Cristian Ganea a fost numit pe postul de director al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor” Prahova, structură fondată de 103 primării şi Consiliul Judeţean şi care gestionează activitatea de ridicare a gunoaielor şi transport la rampă. După mai mulţi ani de blocaje, în special în Ploieşti, noul director spune că primul obiectiv asumat va fi determinarea operatorilor să respecte contractele.

Cristian Ganea începe de luni, 1 februarie, activitatea la conducerea ADI Managementul Deşeurilor. El a confirmat pentru „Telegrama” informaţia, precizând că îşi va păstra şi calitatea de consilier local, ales pe 27 septembrie din partea Pro România.

„Obiectivul meu este să ne ţinem de treabă, să se respecte contractele şi să se vadă o schimbare în managementul deşeurilor în tot judeţul şi în special în Ploieşti, unde sunt cunoscute problemele apărute de-a lungul timpului. N-aş vrea să avansez un termen, pentru că abia de luni încep oficial activitatea, dar o să fac tot posibilul ca să vedem o schimbare în bine într-un termen cât mai scurt”, a declarat Cristian Ganea.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate