Contract pentru extinderea reţelei de gaze în Scorţeni

Conducerea Primăriei Scorţeni a semnat un contract de peste 3,1 milioane de lei pentru extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale. În următorii doi ani urmează să fie introdusă o reţea de circa 15 kilometri liniari, deservind circa 1.000 de gospodării.

Lucrările vor fi finanţate din bugetul local şi din fonduri obţinute prin parteneriate sau donaţii, a anunţat pentru "Telegrama" primarul comunei Scorţeni, Iulian Barbu. Investiţia vizează satele Bordenii Mari, Bordenii Mici şi Sirca, în condiţiile în care în Mislea şi în mare parte din Scorţeni există deja reţea, a mai precizat edilul.

"Firma câștigătoare este SC NICONS SRL iar valoarea totală a lucrărilor este 3.145.066,35 lei cu TVA. Durata contractului este de 24 luni, din care proiectare - 3 luni, execuție -21 luni. Vor beneficia de această investiție circa 1000 de gospodării, cât și agenti economici și obiective social-culturale. Mulțumesc pe această cale colectivului Primăriei Scorțeni, cât și consilierilor locali care au sprijinit acest proiect de o importanță majoră pentru comunitate", a mai transmis primarul Iulian Barbu, într-un mesaj publicat joi pe Facebook.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate