SGU Ploieşti promite că va reface marcajele de pe Bulevardul Independenţei

Făcute, scuzaţi expresia, ca pişatul boului, marcajele rutiere de pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti urmează să fie refăcute. Conducerea Servicii de Gospodărire Urbană a dat asigurări că îşi va asuma această procedură, pe propria cheltuială, vorbind despre cauze şi despre proceduri.

Directorul SGU Ploieşti, Alin Dănilă, a declarat pentru „Telegrama” că societatea îşi va asuma refacerea marcajelor rutiere, ironizate şi contestate de multă lume, inclusiv de primarul Dobre, care anunţase că nu va permite plata decontului de la bugetul local pentru aceste lucrări.

„Vom reface aceste marcaje, foarte curând, în momentul în care se vor stabili toate procedurile împreună cu reprezentanţii Direcţiei Tehnic-Investiţii”, ne-a declarat Alin Dănilă, explicând că marcajele n-au făcut făcute în linie dreaptă, cum era de aşteptat, din motive de „terasament şi maşinărie”. Cu alte cuvinte, carosabilul era denivelat, iar utilajul celor de la SGU foarte vechi, a explicat directorul, anunţând intenţia de a achiziţiona unul nou, evident mult mai performant.

brau muntenesc

vkp

rosal