Asfaltări la ieşirea din Ploieşti de la Carrefour, făcute de Primăria Blejoi şi Consiliul Judeţean

Au început asfaltările în nordul Ploieştiului, la ieşirea spre DN 1 prin cartierul Albert. Lucrările se derulează pe raza comunei Blejoi, de la graniţa cu municipiul Ploieşti şi până în dreptul sensului giratoriu de la Carrefour.

 

Proiectul este derulat de Primăria Blejoi, alături de Consiliul Judeţean, în baza unui parteneriat. Întreaga lucrare, care implică decopertarea vechiului covor asfaltic și turnarea unui nou strat, se ridică în jurul valorii de 450.000 de lei cu TVA, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Acesta a publicat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii şi n-a ratat ocazia pentru a-l ataca pe primarul Ploieştiului, criticându-l că nu se implică, deşi în acest caz vorbim despre o lucrare derulată pe teritoriul altei localităţi. "Vremea a ținut cu noi și chiar dacă e weekend ne-am apucat de treabă. Un cadou de sărbători atât pentru ploieșteni, cât și pentru toți șoferii care străbat zona cartierului Albert din Ploiești: am început asfaltarea tramei stradale pe tronsonul Bulevardul Republicii cu strada Hortensiei - sens giratoriu Carrefour Ploiești. (...) Din lipsa de implicare a Primăriei Ploiești, cetățenii nu trebuie să aibă de suferit, așa că vom face tot ce putem pentru a duce la bun sfârșit și alte proiecte de modernizare benefice pentru comunitate", a afirmat preşedintele CJ Prahova.

brau muntenesc

vkp

rosalGARDENIX Telegrama