Primăria Florești a primit pașaportul energetic, după renovarea sediului

Din această săptămână, Primăria comunei prahovene Florești - care se laudă cu faptul că a fost prima autoritate publică din Europa care a primit licență pentru producere de energie din surse regenerabile - a obținut pașaportul energetic, acordat pentru renovarea sediului administrației locale.

Din această săptămână, Primăria Florești are pașaportul energetic, acordat pentru renovarea sediului administrației locale, a anunțat primarul Simona David.

„A avut loc prima ședință de lucru din acest an organizată de Agenția pentru Eficiență Energetică și Energii Regenerabile AE3R Ploiești – Prahova. Cu această ocazie, directorul agenției, Bogdan Potlogia, mi-a înmânat pașaportul energetic pentru renovarea Primăriei din Florești. Reamintesc că Primăria Florești a fost prima autoritate publică din Europa care a primit licență pentru producere de energie din surse regenerabile, în anul 2009. Acest proiect este finanțat prin EUKI – Programul European Climate Initiative al Bundesministerium für Wirtschaft und Klimaschutz”, a transmis primarul Simona David.

brau muntenesc

vkpGARDENIX Telegrama

citygate