Previous Next

FOTO - Cum decurg lucrările la noua grădiniţă din comuna Floreşti

Autorităţile din comuna prahoveană Floreşti anunţă că lucrările la noua grădiniţă cu program prelungit din localitate sunt în grafic, structura etajului doi fiind finalizată înainte de venirea frigului, iar acum muncitorii lucrând la instalaţiile interioare.

Primarul Simona David a făcut o inspecţie pe şantier şi a discutat cu reprezentanţii firmei de construcţii care se ocupă de proiect. "Sunt atât de bucuroasă să vă spun că lucrările la Grădinița Florești au avansat! Astăzi am fost pe șantier pentru a verifica stadiul construcției. Echipa de muncitori și șeful de șantier m-au asigurat că termenul de execuție va fi respectat și totul decurge conform graficului stabilit", a transmis primarul comunei Floreşti.

"Printre cele mai importante lucrări realizate pentru Grădinița Florești vreau să enumăr finalizarea structurii etajului doi, tencuieli interioare și exterioare și instalațiile termice, sanitare și electrice finalizate în proporție de 50%", a detaliat Simona David, care a publicat pe contul său oficial de Facebook mai multe fotografii de pe şantier.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate