VIDEO - Bilanţul Primăriei Floreşti, după primii doi ani de mandat

Conducerea Primăriei Floreşti a publicat un bilanţ al realizărilor din perioada 2020-2022, care include investiţii însemnate în infrastructura rutieră din comună şi în cea de sănătate şi o atenţie deosebită pentru îmbunătăţirea condiţiilor din unităţile de învăţământ şi locurile de joacă.

De la preluarea mandatului, în toamna lui 2020, actuala administraţie din Floreşti a derulat mai multe lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere, vizând amenajarea trotuarelor în Călineşti, Cătina şi Novăceşti şi modernizarea străzii Nedelii, inclusiv canalizare şi trotuare. Totodată, Primăria s-a ocupat de introducerea canalizării în Novăceşti şi a reuşit să obţină peste 12 milioane de lei pentru canalizare şi apă prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Pe partea de sănătate, bilanţul Primăriei Floreşti pentru perioada 2020-2022 include înfiinţarea şi dotarea unui cabinet de medicină de familie, reabilitarea termică şi dotarea dispensarului din Floreşti. În această perioadă, elevii din comuna prahoveană au beneficiat de tablete gratuite, burse de merit, tabără gratuită la Costineşti, ghiozdane complet echipate şi daruri de Crăciun. Tot pe partea de învăţământ, autorităţile s-au ocupat de înlocuirea centralei termice la Şcoala Floreşti, începerea lucrărilor pentru construirea unei grădiniţe în satul Floreşti şi înaintarea documentaţiei pentru construirea unei creşe prin CNI.

Primarul Simona David a publicat pe contul oficial de Facebook un clip cu imagini de la realizările importante din prima parte a mandatului, în care mai aminteşte de programul de cadastru gratuit pentru locuitorii comunei, modernizarea locurilor de joacă din Cap Roşu şi Cătina, amenajarea spaţiului de recreere în zona blocurilor din spatele sediului Primăriei sau refacerea acoperişurilor la blocurile K, B4 şi B5.

"Dragii mei, am încercat să cuprind în acest video cele mai importante relizări din ultimii doi ani, din comuna noastră. Vă mulțumesc din suflet pentru că îmi sunteți alături și vă promit că modernizarea Floreștiului o să continue!", a scris Simona David, primarul comunei Floreşti, în mesajul care însoţeşte bilanţul.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate