FOTO | Stadiul proiectelor de investiţii derulate în Floreşti

Conducerea Primăriei Floreşti a prezentat o situaţie a proiectelor de investiţii derulate în comuna prahoveană, anunţând că lucrările sunt în grafic, unele dintre ele apropiindu-se de finalizare.

Primarul Simona David a făcut vineri vizite pe mai multe şantiere, pentru a inspecta stadiul lucrărilor. Prima oprire a fost la Școala Florești, unde centrala termică, veche de peste 25 de ani, este înlocuită cu una nouă. Se lucrează de zor şi la canalizarea din satul Novăceşti, dar şi la construirea unei grădiniţe cu program prelungit, a mai anunţat Primăria.

Centrala școlii din Florești este înlocuită

"stăzi am fost pe teren să văd în ce stadiu sunt lucrările pe care le avem în derulare. Prima oară ne-am oprit la Școala din Florești, unde centrala, veche de peste 25 de ani, este înlocuită cu una nouă, inclusiv toate componentele aferente acesteia. Se lucrează intens și sperăm ca luni să fie totul gata. A doua oprire a fost la Novăcești, unde se lucrează la canalizare, fiind gata în proporție de 90%. Echipa de muncitori preconizează că săptămâna viitoare va fi finalizată întreaga lucrare. De asemenea, azi am fost și la locația unde se construiește Grădinița cu program prelungit. Domnul inginer mi-a prezentat stadiul lucrărilor. Astăzi turnau stâlpii, iar săptămâna viitoare urmează să toarne placa. Deși vremea nu e tocmai frumoasă, m-am bucurat tare mult să văd că echipele lucrează cu spor, iar proiectele prind contur, unele chiar se apropie de finalizare", a declarat Simona David, primarul comunei Floreşti, într-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate