FLOREŞTI | Licitaţie pentru modernizarea drumurilor şi trotuarelor

Primăria comunei prahovene Floreşti a lansat o licitaţie pentru modernizarea şi reabilitarea mai multor drumuri şi trotuare din localitate, cu o alocare de până la 3,45 milioane de lei fără TVA.

Procedura a fost publicată la începutul lunii noiembrie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost fixat pe 18 noiembrie.

Valoarea estimată a contractului de lucrări este de 3.458.067 lei, fără TVA, conform datelor din SEAP, ceea ce ajunge la 4,11 milioane cu tot cu TVA, echivalentul a aproximativ 835.000 de euro.

Conform documentaţiei, autorităţile doresc să încheie un contract de lucrări, cu un termen de execuţie de trei luni. Ar putea exista, însă, şi o perioadă de aşteptare, de până la şase luni, înainte de începerea lucrărilor, explicându-se în anunţul din SEAP că fondurile necesare proiectului urmează să fie asigurate ulterior şi că va exista o clauză suspensivă, conform căreia contractul se reziliază de drept dacă în cele şase luni nu se poate asigura finanţarea.

(Foto: Arhivă)

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate