Bani de lucrări, pe final de an, pentru 15 primării

Consiliul Judeţean a aprobat asocierea cu 15 primării din Prahova pentru finanţarea unor proiecte de modernizare, alocând peste 2,3 milioane de lei.

 

Proiectul de hotărâre privind semnarea unor parteneriate pentru realizarea de proiecte de dezvoltare a fost aprobat în şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Judeţean. Pe listă se află 15 loclităţi.

Cea mai mare sumă, 250.000 de lei, a fost propusă pentru Primăria Şirna, pentru un proiect de amenajare de parcări şi trotuare. Mai departe, câte 200.000 de lei vor ajunge în Albeşti-Paleologu, Drăgăneşti, Dumbrava şi Tomşani. Pe lista localităţilor care mai primesc fonduri se numără Aluniş, Cărbuneşti, Chiojdeanca, Cornu, Jugureni, Predeal Sărari, Sângeru, Scorţeni, Starchiojd şi Surani.

În paralel, Consiliul Judeţean Prahova a dezbătut şi un proiect privind schimbarea destinaţiei unui parteneriat cu Primăria Plopu, urmând ca suma de 250.000 de lei, alocată anterior pentru proiectul sației de epurare și rețelei de canalizare în satele Plopu și Nisipoasa, să fie folosită pentru începerea lucrărilor la o sală de sport în Plopu.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate