CJ alocă 500.000 de lei pentru activităţi nonprofit

Consiliul Judeţean Prahova alocă 500.000 de lei pentru activităţi nonprofit în 2022. Proiectul privind Ghidul solicitantului a fost lansat în dezbatere publică.

Consiliul Judeţean Prahova va aloca, în acest an, din bugetul propriu, suma de 500.000 lei pentru susţinerea unor proiecte propuse de ONG-uri, în baza Legii nr. 350/2005. Potrivit proiectului de hotărâre privind aceste finanţări nerambursabile din bani publici, lansat în dezbatere publică, domeniile propuse sunt Cultură şi Învățământ, Sănătate, Tineret, Protecţia Mediului, Sport.

Pentru primele patru activităţi nonprofit enumerate, sumele alocate vor fi cuprinse între 5.000 şi 30.000 de lei, în timp ce pentru domeniul Sport finanţarea maximă pe care o poate obţine un proiect ajunge, în acest an, până la 80.000 de lei, a anunţat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă transmis săptămâna trecută.

Proiectul poate fi consultat pe site-ul Consiliului Judeţean Prahova. De asemenea, copii ale proiectului de hotărâre se pot obține pe bază de cerere, formulată de către persoanele interesate.

Propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, pot fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe adresa poștală Ploiești, Bd. Republicii nr. 2-4 sau prin depunere la registratura Consiliului Județean Prahova, situată la Intrarea B, parter, cam. 61, Palatul Administrativ, până la data de 31 martie 2022, a mai anunţat instituţia.

brau muntenesc

vkp

 

 

 GARDENIX Telegrama

citygate